❀ anneajandasi.com.tr ❀ » Konular » Auzef Çocuk Gelişimi » Auzef Çocuk Gelişimi Öğrenci Kitap Satış
- Bu konu 65 yanıt içerir, 2 izleyen vardır ve en son 8 ay önce Medine YALÇIN tarafından güncellenmiştir.
-
YazarYazılar
-
SevgiZiyaretçi
Merhaba çocuk gelişimi 1. Sınıf bahar dönemi cs kitap aldım ve bu yıl sınavlar online olduğu için neredeyse hiç kullanmadım. 130 tl ye satmak istiyorum. Şunu da söylemeliyim ki kitap çok başarılı yapılmış gerçekten işinize yarayacağından eminim.
GüneşZiyaretçiMerhabalar elimde 4. Sınıf bahar dönemi ders ve cıkmış sorular kitabi var . Online oldugu icin ben hic kullanmadim posetini bile cikarmadim. Ilgilenen arkadaşlar bana dönüş yapabilir.
Hatice Güler YücelZiyaretçiMerhabalar elimde auzef çocuk gelişimi, 1.sınıf 1.dönem kitapları bulunmaktadır. Kitaplar tertemizdir. Almak isteyen bnmle iletişime geçebilir.
Dila AydemirZiyaretçiMerhaba Arkadaşlar,
2.sinif güz ve bahar dönemi ozet konu anlatımı ve cikmis sorular,
3.sinif güz ve bahar dönemi konu anlatımı ve cikmis sorular,
4.sinif güz dönemi ozet konu anlatımı ve cikmis sorular var. Üstten aldığım dersler için de güz dönemi kitabi ve soru bankası mevcut. Özkan Hocanın kitaplaridir. Her birini 100’er liradan verebilirim. İstanbul Anadolu yakasindayim. Kitaplar temiz görerek de alabilirsiniz.AnkaraZiyaretçiArkadaşlar formasyonu Erdogan en son ücretsiz yaptık demedi mi yaa.Hala ücret mi alınıyor??
AnkaraZiyaretçiÖrgün okuyanlar derslerine ek olarak formasyon derslerini de alıp mezun olacak..AÖF öğrencileri mezun olduktan sonra alacak.Onlar için de ücret yaptık dedi diye hatırlıyorum ben.
AnkaraZiyaretçiÖrgün okuyanlar derslerine ek olarak formasyon derslerini de alıp mezun olacak..AÖF öğrencileri mezun olduktan sonra alacak.Onlar için de ÜCRETSİZ yaptık dedi diye hatırlıyorum ben.
MisafirZiyaretçiMaalesef. Mezun olanlar yine eskisi gibi ücreti neyse onu ödeyip alabilecek. Sadece örgünler şanslı oldu, okurken aradan çıkaracaklar
ZlyhaZiyaretçiElinde özkan hdr 2.sinif konu anlatım ve soru bankası olan var mi
GülşahZiyaretçiMerhaba elinizdeki 1.sinof güz ve bahara ait notlarınız kitaplarınız oldugunu yazmissiniz ne kadara veirrlsiniz rica etsem resimlerini görebilir miyim
ŞeymaZiyaretçiHala duruyor mu kitaplar
ÇerkesZiyaretçiMerhaba cocuk gelisimi lisans 2. Snif güz donemi cs kitabiniz hangi yilin acaba ben almak istiyorum
ÇerkesZiyaretçiCslisans 2. Snuf guz donemi kitabinizi ben almak istiyorm
TuğçeZiyaretçiSelam arkadaşlar hayırlı olsun… Birinci sınıf güz dönemi PDF olarak kitapları kendim çıkardım dosyaladim ayrıca çıkmış sorular var o sorularla geçtim açıkçası isteyene özelden foto atarım kitapların iyi durumda olup olmadığını merak ediyorsanız hepsini alana cüzi bir fiyata veririm.ikinci dönem soru bankası da var elimde hiç çözülmemiş.. Instagram tuce.toktas dan mesaj atabilirsiniz
AnonimZiyaretçiHocam gondermediyseniz kimseye ben talibim pdflere
-
YazarYazılar