• Bu konu 23 yanıt içerir, 1 izleyen vardır ve en son 2 ay önce Burcu tarafından güncellenmiştir.
9 yazı görüntüleniyor - 16 ile 24 arası (toplam 24)
  • Yazar
    Yazılar
  • #5821 Yanıtla
    admin
    Anahtar yönetici

Merhaba,
    4. sınıfta olduğuna dair öğrenci belgesini iletenler de eğitime katılabilecekler

#5822 Yanıtla
    admin
    Anahtar yönetici

Merhaba,
    4. Sınıfta olduğunuza dair öğrenci belgenizi yükleyerek sizlerde yararlanabiliyorsunuz. Kanalda iletmiştim. Eğitime katılıp, tamamlayacaksınız ama aile danışmanlığı sertifikanız mezuniyetiniz sisteme düştükten sonra düzenlenecektir.

#5832 Yanıtla
    Fatma
    Ziyaretçi

Merhaba hocam aile danışmanlığı eğitimine derse katılımları staj VS online mi olur yüz yüze mi acaba bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler…

#5833 Yanıtla
    Ayşegül
    Ziyaretçi

Felsefe lisans mezunuyum. Şimdi Çocuk gelişimi lisans 1. Sınıf öğrencisiyim. Aile danışmanlığı sertifika eğitimine katılabilir miyim? Başvuru nereden olacak? Linkini paylaşır mısınız? Ödemeyi nereye yapacağız? Hangi bankaya yapacağız? İndirim yapar mısınız ÇÜNKÜ üniversite harçlarına da çok zam geldi biliyorsunuz ki. Teşekkürler.

#5834 Yanıtla
    admin
    Anahtar yönetici

Eğitimler online olacak. Staj süreci de online yönetilecek diye biliyorum. Çünkü Türkiye nin her yerinden başvuru kabul edildiği için tüm süreçleri online yönetilecek

#5835 Yanıtla
    admin
    Anahtar yönetici

Maalesef felsefe mezunları katılamıyor. İlk sayfada bölümleri paylaşmıştım. Çg lisans dahil katılabilecek tüm bölümlerin en az 4. Sınıf öğrencileri katılabiliyor

#5836 Yanıtla
    admin
    Anahtar yönetici

Başvuru için linki kullanabilirsiniz. Zaten şuan indirimli hali kayıt olabileceksiniz ve ekstra çocuk testleri eğitimi de ücretsiz verilecek

#5837 Yanıtla
    Fatma
    Ziyaretçi

Merhaba hocam bu eğitimler için toplam ne kadar bir ücret ödenecektir acaba bilgi verirseniz sevinirim teşekkür ederim…

#5838 Yanıtla
    Burcu
    Ziyaretçi

Merhaba, ben çocuk gelişimi 3.sinifa geçtim ama üstten ders alarak bu yıl bitireceğim. Eğitime katılabilir miyim? Şimdiden Tesekkurler

9 yazı görüntüleniyor - 16 ile 24 arası (toplam 24)
Yanıtla: Ev Okulu Derneği Aile Danışmanlığı Eğitimi
Bilgileriniz: