❀ anneajandasi.com.tr ❀ » Konular » Ev Okulu Derneği Aile Danışmanlığı » Ev Okulu Derneği Aile Danışmanlığı Eğitimi
- Bu konu 23 yanıt içerir, 1 izleyen vardır ve en son 2 ay önce Burcu tarafından güncellenmiştir.
-
Merhaba,
4. sınıfta olduğuna dair öğrenci belgesini iletenler de eğitime katılabilecekler
Merhaba,
4. Sınıfta olduğunuza dair öğrenci belgenizi yükleyerek sizlerde yararlanabiliyorsunuz. Kanalda iletmiştim. Eğitime katılıp, tamamlayacaksınız ama aile danışmanlığı sertifikanız mezuniyetiniz sisteme düştükten sonra düzenlenecektir.
FatmaZiyaretçi
Merhaba hocam aile danışmanlığı eğitimine derse katılımları staj VS online mi olur yüz yüze mi acaba bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler…
AyşegülZiyaretçi
Felsefe lisans mezunuyum. Şimdi Çocuk gelişimi lisans 1. Sınıf öğrencisiyim. Aile danışmanlığı sertifika eğitimine katılabilir miyim? Başvuru nereden olacak? Linkini paylaşır mısınız? Ödemeyi nereye yapacağız? Hangi bankaya yapacağız? İndirim yapar mısınız ÇÜNKÜ üniversite harçlarına da çok zam geldi biliyorsunuz ki. Teşekkürler.
Eğitimler online olacak. Staj süreci de online yönetilecek diye biliyorum. Çünkü Türkiye nin her yerinden başvuru kabul edildiği için tüm süreçleri online yönetilecek
Maalesef felsefe mezunları katılamıyor. İlk sayfada bölümleri paylaşmıştım. Çg lisans dahil katılabilecek tüm bölümlerin en az 4. Sınıf öğrencileri katılabiliyor
Başvuru için linki kullanabilirsiniz. Zaten şuan indirimli hali kayıt olabileceksiniz ve ekstra çocuk testleri eğitimi de ücretsiz verilecek
FatmaZiyaretçi
Merhaba hocam bu eğitimler için toplam ne kadar bir ücret ödenecektir acaba bilgi verirseniz sevinirim teşekkür ederim…
BurcuZiyaretçi
Merhaba, ben çocuk gelişimi 3.sinifa geçtim ama üstten ders alarak bu yıl bitireceğim. Eğitime katılabilir miyim? Şimdiden Tesekkurler