• Bu konu 23 yanıt içerir, 1 izleyen vardır ve en son 2 ay 1 hafta önce Burcu tarafından güncellenmiştir.
15 yazı görüntüleniyor - 1 ile 15 arası (toplam 24)
  • Yazar
    Yazılar
  • #5798 Yanıtla
    admin
    Anahtar yönetici

Ev Okulu Derneğinin açacağı Aile Danışmanlığı Sertifika Eğitimiyle ilgili merak ettiklerinizi iletebilirsiniz. Genel bilgileri ekliyorum.
    Evokulu derneğinin mobil uygulamasının
    avantajlarından faydalanabilmemiz için abonelik ücreti bulunuyor.
    Öncelikle bunu 1 defaya mahsus ödememiz gerekecek.
    İsteyen dilerse, aboneliğini daha sonra devam ettirebilir ya da sadece aile danışmanlığına indirimli katılabilmemiz için
    ✔️ 1 aylık 89.90 TL ödemesi yeterli olacak.
    Bu abonelik ücretini ödediğiniz içinde
    ✔️Aile Danışmanlığı Eğitimine %35 burs imkanıyla 4544 TL’ye kayıt olabileceksiniz.
    ✔️İleri Düzey Aile Danışmanlığı programı da ücretsiz olacak.
    Görüşmemize istinaden de diğer paylaşımdaki belirttiğim
    ✔️OBJEKTİF ÇOCUK TESTLERİ eğitimi, 15 test materyali kargosu ve e-devlet onaylı sertifika dahil bizlere HEDİYE edilecek. ( Ev Okulu Derneğinde eğitimin fiyatı 2490 TL piyasada 5.000 tl civarında)
    ⚠️ Eğitim mezunlar için ama 4. Sınıf öğrencileri de katılım sağlayabilirler. Ancak sertfikaları 2025 yılında mezuniyet belgeleri çıktıktan sonra düzenlenecektir.⚠️

Kayıt olacakların bilgilerini iletmesi için kurumdan gelecek formuda paylaşıyor olacağım.

#5802 Yanıtla
    Tuğba
    Ziyaretçi

Merhabalar, ben şuan açıktan 4 yıllık çocuk gelişimi okuyorum ve üçüncü yılım ama aynı zamanda lisans mezunuyum ve lisansım okul öncesi üzerine. Bu durumda bu eğitimi alabilir miyim, hangi branşlar katılım sağlayabilir acaba

#5803 Yanıtla
    Kübra
    Ziyaretçi

Hocam objektif cocuk testleri için e devlette goruntulenebilir demissiniz ama aile danışmanı eğitiminde böyle bi ibare yok. Cok isterim almak lakin bu aldığımız aile danışmanı eğitimi nasıl işimize yapacak e devlette gozukmuyorsa. Bir de saati vs kısmı var onun hakkında bi bilginiz var mı?

#5804 Yanıtla
    admin
    Anahtar yönetici

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı GERÇEK KİŞİLER VE ÖZEL HUKUK TÜZEL KİŞİLERİ İLE KAMU KURUM VE KURULUŞLARINCA AÇILACAK AİLE DANIŞMA MERKEZLERİ YÖNETMELİĞİ 14. maddesi doğrultusunda;

Psikoloji
    Psikoloji Danışmanlık ve Rehberlik
    Çocuk Gelişimi
    Sosyal Hizmet
    Sosyoloji
    Tıp
    Hemşirelik

#5805 Yanıtla
    admin
    Anahtar yönetici

Evet broşürüne bilgiyi düşmemişler ama eğitimin tanıtım içeriğinde yazıyor. Kurum sivil toplum kuruluşu olduğu için sıkıntı olmaz zaten. Linki de ekliyorum
    Ev Okulu Derneği Aile Danışmanlığı

#5806 Yanıtla
    Burcu Şahin
    Ziyaretçi

Merhaba, eğitim ücretini elden taksit şeklinde ödeyebiliyor muyuz?

#5807 Yanıtla
    Gulcan
    Ziyaretçi

Merhaba hocam, ben 4 yıllık kamu yönetimi mezunuyum aynı zamanda şuan çocuk gelişimi 2sinif öğrencisiyim, aile danışmanlığı için kursa kayıt olabilir miyim?

#5808 Yanıtla
    admin
    Anahtar yönetici

Sistem üzerinden kayıt olacağımız için sadece kredi kartı ile ve taksitli olarakta ödeme kabul ediyorlar. Kayıt formu ulaşsın ona göre sorarız yine elden değil ama havaşe, eft olarak olabilir mi bilmiyorum

#5809 Yanıtla
    admin
    Anahtar yönetici

Merhaba,
    Sadece yukardaki eklediğim bölümlerin lisans mezunları ile 4. Sınıf öğrencileri kabul ediliyor

#5810 Yanıtla
    admin
    Anahtar yönetici

Aile Danışmanlığı Sertifika Eğitimine katılmak isteyenler için Ev Okulu Derneğinin sizlerle irtibat kurabilmesi için kayıt formuna linkten ulaşabilirsiniz

Ev Okulu Derneği Aile Danışmanlığı Ön Kayıt

#5812 Yanıtla
    admin
    Anahtar yönetici

Ev Okulu Derneği Başkanı Hilmi Hocamız, aile danışmanlığı eğitimi için bilgilendirme amaçlı video yayınlamış sizlere de iletiyorum

#5813 Yanıtla
    Tuğba
    Ziyaretçi

Bu benim 3.yılım ama bitmek üzere hocam, yani artık 4.yılıma başlıyorum, yine de yararlanamaz mıyım, bitti çünkü dönem ve Eylül’de 4.yılım başlayacak

#5814 Yanıtla
    Tuğba
    Ziyaretçi

Hocam Eylül’de 4.yılım başlayacak ama yine de yararlanamaz mıyım eğitimden

#5815 Yanıtla
    Nur
    Ziyaretçi

Merhaba çocuk gelişimi üstten ders alarak son sınıf öğrencisi oluyorum. Sertifika programına başvurur ve son dönem üstten alamazsam sertifa durumum ne olur?

#5816 Yanıtla
    Ayça
    Ziyaretçi

Hocam merhaba. Ben bu sene son sınıfa geçtim. Fakat 1 dönemim uzadı yani 2026 başında mezun olacağım. Bu programa başvuramaz mıyım?

15 yazı görüntüleniyor - 1 ile 15 arası (toplam 24)
Yanıtla: Ev Okulu Derneği Aile Danışmanlığı Eğitimi
Bilgileriniz: