• Bu konu 65 yanıt içerir, 2 izleyen vardır ve en son 1 yıl önce Medine YALÇIN tarafından güncellenmiştir.
15 yazı görüntüleniyor - 16 ile 30 arası (toplam 68)
  • Yazar
    Yazılar
  • #4033 Yanıtla
    Neciyyye Ant
    Ziyaretçi

Bu sene başında aldim güncel 120 tl

#4034 Yanıtla
    Bsr
    Ziyaretçi

Merhaba Cs yayının 4.sınıf bahar dönemi kitaplari mevcut konu özetli soru bankası var, cok cok az kullanıldı.

#4035 Yanıtla
    Hilal
    Ziyaretçi

Merhaba elimde 1 ve 2 sınıfa ait kitap çıktıları var. Almak isteyen mail atabilir.

#4036 Yanıtla
    Nurhak
    Ziyaretçi

Elimde Cs kitap 1 sinif bahar dönemi soru bankası ve Soru buradan gelir kitapçığı hiç kullanilmamis sayfası bile açılmamış 300 civarı bsieye almıştım ikisini 200 TL ye yada 2. Sınıf 1 dönem kitabı varsa elinizde değiş tokuşta yapabiliriz

#4037 Yanıtla
    Meryem kaya
    Ziyaretçi

Iyi günler selma hanım. Kitaplarınızı vermediyseniz ben almak istiyorum

#4038 Yanıtla
    ayslokur63
    Ziyaretçi

Hocam 4 cü sınıf güz dönemi notlarınız işinize yaramıyorsa bn yararlanabilir miyim?

#4041 Yanıtla
    Aysel
    Ziyaretçi

Merhabalar Selma hanım Şanlıurfa’dan yazıyorum 4 cü sınıf pdfleriniz duruyorsa bn yararlanabilir miyim rica etsem?

#4042 Yanıtla
    Derya
    Ziyaretçi

Elimde 1.sınıfa ait kitaplar var temiz kullanılmış

#4208 Yanıtla
    Merve Akyürekli
    Ziyaretçi

Merhaba elimde Emrah hocanın 3.sinif bahar dersleri notları mevcut isteyen olursa 150 TL ye verebilirim

#4226 Yanıtla
    Burcu
    Ziyaretçi

2.sınıf güz dönemi lisans çocuk gelişimi Özkan hdr yayını çözümlü soru Bankası 2 senedir bu yayını kullanıyorum sınavlardan yüksek almanızı sağlıcak bir kitaptır satılıktır ilgilenenler iletişime geçebilir

#4229 Yanıtla
    Sevgi
    Ziyaretçi

Merhaba ben 1. Sınıf cs kitap çocuk gelişimi kitabımı satmak istiyorum. Çok az kullandım bu yıl online olduğu için. 200 tl ye aldım. 130 tl ye satacağım.

#4247 Yanıtla
    Ayşe
    Ziyaretçi

Çocuk gelişimi 4.sınıf lisans güz dönemi 1.cilt(her dersin 1 ünitesi çözülmüş) 2. Cilt hiç kullanılmamalıdır. İsteyen arkadaşlara uygun fiyattan yardımcı olurum.

#4274 Yanıtla
    Yağmur Şen
    Ziyaretçi

Merhaba elimde CS yayıncılık Çocuk gelişimi lisans 2. Sınıf güz dönemi
    3.sinif güz dönemi ve bahar donemi
    4.sinif güz Donemi kitapları bulunmaktadır ilgilenen arkadaşlara uygun fiyata gönderebilirim

#4275 Yanıtla
    Yağmur Şen
    Ziyaretçi

Merhaba elimde CS yayıncılık Çocuk gelişimi lisans 2.ve 4.Sınıf güz dönemi
    3.sinif güz dönemi ve bahar donemi kitapları bulunmaktadır ilgilenen arkadaşlara uygun fiyata gönderebilirim

#4449 Yanıtla
    Hatice Kübra
    Ziyaretçi

Merhabalar İstanbul üniversitesi 1. Sınıf Bahar dönemi özetli ders kitabı ve soru bankası bende mevcuttur hiç kullanılmamış uygun fiyata gönderebilirim.

15 yazı görüntüleniyor - 16 ile 30 arası (toplam 68)
Yanıtla: Auzef Çocuk Gelişimi Öğrenci Kitap Satış
Bilgileriniz: