❀ anneajandasi.com.tr ❀ » Konular » Auzef Çocuk Gelişimi » Auzef Çocuk Gelişimi Öğrenci Kitap Satış
- Bu konu 65 yanıt içerir, 2 izleyen vardır ve en son 1 yıl önce
Medine YALÇIN tarafından güncellenmiştir.
-
Neciyyye AntZiyaretçi
Bu sene başında aldim güncel 120 tl
BsrZiyaretçi
Merhaba Cs yayının 4.sınıf bahar dönemi kitaplari mevcut konu özetli soru bankası var, cok cok az kullanıldı.
HilalZiyaretçi
Merhaba elimde 1 ve 2 sınıfa ait kitap çıktıları var. Almak isteyen mail atabilir.
NurhakZiyaretçi
Elimde Cs kitap 1 sinif bahar dönemi soru bankası ve Soru buradan gelir kitapçığı hiç kullanilmamis sayfası bile açılmamış 300 civarı bsieye almıştım ikisini 200 TL ye yada 2. Sınıf 1 dönem kitabı varsa elinizde değiş tokuşta yapabiliriz
Meryem kayaZiyaretçi
Iyi günler selma hanım. Kitaplarınızı vermediyseniz ben almak istiyorum
ayslokur63Ziyaretçi
Hocam 4 cü sınıf güz dönemi notlarınız işinize yaramıyorsa bn yararlanabilir miyim?
AyselZiyaretçi
Merhabalar Selma hanım Şanlıurfa’dan yazıyorum 4 cü sınıf pdfleriniz duruyorsa bn yararlanabilir miyim rica etsem?
DeryaZiyaretçi
Elimde 1.sınıfa ait kitaplar var temiz kullanılmış
Merve AkyürekliZiyaretçi
Merhaba elimde Emrah hocanın 3.sinif bahar dersleri notları mevcut isteyen olursa 150 TL ye verebilirim
BurcuZiyaretçi
2.sınıf güz dönemi lisans çocuk gelişimi Özkan hdr yayını çözümlü soru Bankası 2 senedir bu yayını kullanıyorum sınavlardan yüksek almanızı sağlıcak bir kitaptır satılıktır ilgilenenler iletişime geçebilir
SevgiZiyaretçi
Merhaba ben 1. Sınıf cs kitap çocuk gelişimi kitabımı satmak istiyorum. Çok az kullandım bu yıl online olduğu için. 200 tl ye aldım. 130 tl ye satacağım.
AyşeZiyaretçi
Çocuk gelişimi 4.sınıf lisans güz dönemi 1.cilt(her dersin 1 ünitesi çözülmüş) 2. Cilt hiç kullanılmamalıdır. İsteyen arkadaşlara uygun fiyattan yardımcı olurum.
Yağmur ŞenZiyaretçi
Merhaba elimde CS yayıncılık Çocuk gelişimi lisans 2. Sınıf güz dönemi
3.sinif güz dönemi ve bahar donemi
4.sinif güz Donemi kitapları bulunmaktadır ilgilenen arkadaşlara uygun fiyata gönderebilirim
Yağmur ŞenZiyaretçi
Merhaba elimde CS yayıncılık Çocuk gelişimi lisans 2.ve 4.Sınıf güz dönemi
3.sinif güz dönemi ve bahar donemi kitapları bulunmaktadır ilgilenen arkadaşlara uygun fiyata gönderebilirim
Hatice KübraZiyaretçi
Merhabalar İstanbul üniversitesi 1. Sınıf Bahar dönemi özetli ders kitabı ve soru bankası bende mevcuttur hiç kullanılmamış uygun fiyata gönderebilirim.