❀ anneajandasi.com.tr ❀ » Konular » Ataaöf Çocuk Gelişimi » Ataaöf Çocuk Gelişimi Öğrencisi Soru ve Sorunları
- Bu konu 19 yanıt içerir, 2 izleyen vardır ve en son 1 yıl  8 ay önce  Mezun tarafından güncellenmiştir. Mezun tarafından güncellenmiştir.
- YazarYazılar
 adminAnahtar yönetici adminAnahtar yönetici- AtaAöf Çocuk Gelişimi Bölümü Öğrencileri Sohbet Formuna Hoşgeldiniz.  FderyaZiyaretçi FderyaZiyaretçi- Merhaba 1.sınıf çocuk gelişimi bahar ve güze dönemi kitaplarım var almak isteyenler mail üzerinden iletişime geçebilir  TugbaZiyaretçi TugbaZiyaretçi- Merhaba. Guz donemi onur belgesini pdf tlfna indiremiyorum. Bir sorun mu var ? Ne yapabilirim ?  dilekZiyaretçi dilekZiyaretçi- merhaba araştırma yöntemleri için çalışılabilecek dökümanı olan var mı lütfen yardımcı olabilir mi büte kaldım  AnonimZiyaretçi AnonimZiyaretçi- Merhaba dgs sınavına girecekler başvuru bugün 23.59 da sona eriyo bilginize  Özlem yıldırımZiyaretçi Özlem yıldırımZiyaretçi- Merhaba dgs sınavına girecekler başvuru bugün 23.59 da sona eriyo bilginize  Özlem yıldırımZiyaretçi Özlem yıldırımZiyaretçi- AtaaöfLms den deperlendirme sorularına bakın  ÖğrenciZiyaretçi ÖğrenciZiyaretçi- Anlık sorun olmuş olabilir ya da bahar dönemi için yükleme yapıyolarsa ondan kaynaklanabilir. Birkaç güne düzelmezse şayet obs yardımdan okula yazabilirsiniz.  BurcuZiyaretçi BurcuZiyaretçi- Çocuk gelişim dördüncü sınıf ile ilgili bilgisi olan varmı?Okul net bir bilgi paylaşmadım daha…  ÖgrenciZiyaretçi ÖgrenciZiyaretçi- Merhabalar, çocuk gelişimi dördüncü sınıftaki staj ile alakalı bilgisi olan var mı ?  adminAnahtar yönetici adminAnahtar yönetici- evet henüz Ataaöf çocuk gelişimi lisansın stajıyla ilgili duyuru yapılmadı  RümeysaZiyaretçi RümeysaZiyaretçi- Merhabalar nasıl temin edebilirim caba  ilknurZiyaretçi ilknurZiyaretçi- Çocuk gelişimi lisansı 2 yolda bitirebilirmiyim.1m sınıfta üstten ders almak oluyor mu  MelekZiyaretçi MelekZiyaretçi- AÖF 1 sınıf öğrencisi yeni baslicam sınavlar işleyis falan nasıl oluyor bı kısaca anlatabilecek olan varmı biraz kafa kariştirici  adminAnahtar yönetici adminAnahtar yönetici- Ataaöfde üstten ders alma yok maalesef. Ancak yaz okulu açarlarsa o zaman üstten 5 ders alma şansı oluyor ama onu da her yıl açmayabiliyorlar 
- YazarYazılar