❀ anneajandasi.com.tr ❀ » Konular » Ataaöf Çocuk Gelişimi » Ataaöf Çocuk Gelişimi Öğrencisi Soru ve Sorunları
- Bu konu 19 yanıt içerir, 2 izleyen vardır ve en son 7 ay 3 hafta önce Mezun tarafından güncellenmiştir.
-
AtaAöf Çocuk Gelişimi Bölümü Öğrencileri Sohbet Formuna Hoşgeldiniz.
FderyaZiyaretçi
Merhaba 1.sınıf çocuk gelişimi bahar ve güze dönemi kitaplarım var almak isteyenler mail üzerinden iletişime geçebilir
TugbaZiyaretçi
Merhaba. Guz donemi onur belgesini pdf tlfna indiremiyorum. Bir sorun mu var ? Ne yapabilirim ?
dilekZiyaretçi
merhaba araştırma yöntemleri için çalışılabilecek dökümanı olan var mı lütfen yardımcı olabilir mi büte kaldım
AnonimZiyaretçi
Merhaba dgs sınavına girecekler başvuru bugün 23.59 da sona eriyo bilginize
Özlem yıldırımZiyaretçi
Merhaba dgs sınavına girecekler başvuru bugün 23.59 da sona eriyo bilginize
Özlem yıldırımZiyaretçi
AtaaöfLms den deperlendirme sorularına bakın
ÖğrenciZiyaretçi
Anlık sorun olmuş olabilir ya da bahar dönemi için yükleme yapıyolarsa ondan kaynaklanabilir. Birkaç güne düzelmezse şayet obs yardımdan okula yazabilirsiniz.
BurcuZiyaretçi
Çocuk gelişim dördüncü sınıf ile ilgili bilgisi olan varmı?Okul net bir bilgi paylaşmadım daha…
ÖgrenciZiyaretçi
Merhabalar, çocuk gelişimi dördüncü sınıftaki staj ile alakalı bilgisi olan var mı ?
evet henüz Ataaöf çocuk gelişimi lisansın stajıyla ilgili duyuru yapılmadı
RümeysaZiyaretçi
Merhabalar nasıl temin edebilirim caba
ilknurZiyaretçi
Çocuk gelişimi lisansı 2 yolda bitirebilirmiyim.1m sınıfta üstten ders almak oluyor mu
MelekZiyaretçi
AÖF 1 sınıf öğrencisi yeni baslicam sınavlar işleyis falan nasıl oluyor bı kısaca anlatabilecek olan varmı biraz kafa kariştirici
Ataaöfde üstten ders alma yok maalesef. Ancak yaz okulu açarlarsa o zaman üstten 5 ders alma şansı oluyor ama onu da her yıl açmayabiliyorlar