❀ anneajandasi.com.tr ❀ » Konular » Tavsiye-Öneri » Site İçin Fikirler-Öneriler-Tavsiyeler-Beklentiler
- Bu konu 5 yanıt içerir, 1 izleyen vardır ve en son 1 yıl 3 ay önce admin tarafından güncellenmiştir.
-
Açıköğretim Çocuk Gelişimi bölümü öğrencileri için faydalanabilecekleri, doğru bilgiler edinebilecekleri bir platform bulunmuyor. Elimden geldiğince doğru bilgilere ulaşmanız, birbirinizle iletişimde olabilmeniz, gerek okurken gerek mesleğe başladığınızda ihtiyacınız olabilecek kaynakları paylaşmak adına sitemiz hizmetinizde. Aksaklığı, eksikliği illaki vardır. Ulaşmakta zorlandığınız şu da olsa iyi olur dediğiniz hususları yorum ile iletebilirseniz sevinirim. Birlikte büyüyeceğimiz, ihtiyacı olanlara birlikte yol göstereceğimiz bir platform olması dileğiyle
NurcanZiyaretçi
Tüm emekleriniz için teşekkürler bana çok faydalı oldu ve kullanımı kolay kullanıma devam edeceğim bir uygulama DGS sonrası 3. Ve 4. sınıflar için kullanıma devam tekrar teşekkürler kolay gelsin.
SeherZiyaretçi
Ben çok bilmiyordum ata AÖF aracılığıyla gördüm. Henüz incelemedim neler var bilmiyorum ama böyle platformlara ihtiyaç oldu kanaatindeyim. Google den araştırma yapınca çok kısır kalıyor. İnş istifadeli dolu dolu bir platform olur. Tşk ederim
merveZiyaretçi
Mobil uygulamanızdan çok faydalandım, güncel bilgilere sayenizde hemen ulaşabildim, emekleriniz için teşekkür ederim
rica ederim, elimden geldiğince destek olmaya çalışıyorum
destekleriniz için teşekkür ederim. İnşallah hem öğrenci, hem öğretmen hem de doğru kaynak seçiminde sıkıntı yaşayan ebeveynler için elimden geldiğince kaliteli paylaşımlar yapmaya çalışacağım